Over ons

Geschiedenis

Zevenland De website is begonnen en is nog steeds als hobby, welke z'n naam verkreeg uit een combinatie van 2 namen. Uitgegroeid van familie-website naar een website voor iedereen, met een aparte recepten pagina genaamd Receptenland.

Receptenland We werken op dit moment aan de hernieuwing van de pagina welke gepland is in het najaar van 2017, Een nieuwe responsive website voor meer gebruiksvriendelijkheid voor het gebruik van bijvoorbeeld een tablet.

Heden

Zevenland Onze reguliere website heeft een nieuw design gekregen, en deze wordt nog verder uitgewerkt voor betere gebruikerservaringen. Heeft u een aanbeveling laat het ons gerust weten op info@zevenland.nl, bij voorbaat dank je wel.

Receptenland We werken verder aan de hernieuwing van de pagina welke gepubliceerd is in het najaar van 2017, Een nieuwe responsive website voor meer gebruiksvriendelijkheid voor het gebruik van bijvoorbeeld een tablet.

Toekomstplannen

Zevenland Onze toekomstplannen zijn het opstellen van een nieuwsbrief waarvoor bezoekers zich kunnen inschrijven, het zal een nieuwsbrief zijn met website nieuwtjes, recepten thema`s en huishoudelijke weetjes & tips.

Receptenland Onze toekomstplannen voor aankomend jaar zijn om de recepten pagina na de hernieuwing van het najaar van 2017 uit te breiden en de pagina interactiever te maken waardoor de bezoeker/gebruiker aan het woord komt.

Smiley face